24 янв. 2007 г., 17:14

Спечелиш ли с любов сърцето ми 

  Поэзия
795 0 9

Спечелиш ли с любов сърцето ми,
отново там ти би съзрял
обичта ми, още непогубена
и песните, които бих изпяла.


И стиховете ми, все още ненаписани
за теб, за всичко в този мой живот,
за цвета небесен на дъгата ми,
обляла с топлина света суров...


Спечелиш ли с любов сърцето ми,
печелиш ме за целия живот напред.
И верността ми ще е там, и силата,
и миналото ми, до днес обвито в студ.


А с нежността си щом ме сгрееш,
на теб обречена ще съм до гроб.
Един на друг дарим ли и сърцата си,
открили ще сме златния Кивот.

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??