21 дек. 2013 г., 18:36

Спи 

  Поэзия » Философская
472 0 0

Затвори, затвори очи
и спи, дълбоко, непробудно спи.
Че някой някъде си страда,
недей сънува, дълбоко, непробудно спи.
Не ги мисли и чуждите несгоди,
че някой, някъде си,
заради глада си няма да заспи.
Ти за него недей се притеснява,
спи дълбоко, непробудно спи.

© Снежа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??