1 дек. 2004 г., 19:32

Спи ми се... 

  Поэзия
1013 0 2
Спи ми се...
Искам да заспя.
Искам да сънувам,
да не виждам света,
а сама да го рисувам.

Затварям очи...
Не искам да гледам.
Очите единствено мамят,
искам да следвам
пътя към края.

Унасям се...
Искам просто да чувствам
само да усещам нещата,
да докосвам, да чувам,
да улавям аромата.

Заспивам...
И всичко е друго.
Светът е идеално-вълшебен.
Искам да остано по-дълго.
Но още не ми е време

Спи ми се...

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??