31 янв. 2019 г., 19:51

***Спиш с отворени... 

  Поэзия
406 3 3

Спиш с отворени очи.
А ти не вярваш
на очите си
и очертанията ми 
за тебе са
видения...
Не е трагедия това,
че ме сънуваш.
Кошмар е 
да не вярваш
в сънища...

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??