2 сент. 2017 г., 11:02

Списък за следващ живот 

  Поэзия
223 0 0

Да съм подредбата на атомите ти,
да ти причиня големия взрив,
да видим края на света от разстояние,
да разбия цялото ти вътре,
да не се чуе гък.

© Ивона Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??