2 февр. 2008 г., 14:15

Спомен 

  Поэзия » Любовная
875 1 0
          Спомен

Обичам те, знаеш ли го?
Готова съм да направя всичко за теб.
Бих умряла заради любовта ти.
Бих убила заради теб.

Разбираш ли как се чувствам
след като ме предаде?
Разбираш ли болката,
която ми причини?

Разби сърцето ми,
разби мечтите ми,
разби любовта ни,
разби всичко.

Сега ме молиш за прошка.
Но как да простя?!
Сега ме молиш да се върнеш.
Но как да те приема?

Но с какви сили да те приема
отново при себе си?
Как да бъда отново с теб
след като ме нарани толкова?

Толкова много ме
боли от измяната.
Толкова много боли
от лъжата ти.

Сега осъзнаваш ли
мъката ми?
Сега осъзнаваш ли
болката ми?

Моля те, не ме моли за нищо.
Моля те, не ме разубеждавай.
Моля те, не ме наранявай отново.
Моля те, не връщай спомените.
Моля те, не събуждай огъня на любовта.

© Тя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??