25 февр. 2011 г., 20:52

Спомен 

  Поэзия » Любовная
666 0 1




Какво ми става? Полудявам,

когато сте край мен така.
Ръцете трепват. Пребледнявам.

А вий отмятате коса

и се усмихвате на всички.

На всички, ала не на мен.

Преди години ме обичахте,

но аз бях горд и заслепен.

Простете, че сега се връщам
и искам смело да прегръщам
тялото ви с нежна страст.

Разбрах, без дума да пророните,

че от живота си ме гоните...
Но как да ви забравя аз?

© Стефка Крушарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??