24 апр. 2013 г., 20:59

Спомен 

  Поэзия » Любовная
604 0 0

Вестник нов стои на масата,

кафе до него бавничко изстива

и котката лежи в краката ми,

докато си мисля за деня отминал.

 

Не помня аз картините от вчера,

усещания само, звуци, миризми,

в слепец успях да се превърна,

щом сълзите срещнаха очите ми.

 

Но помня мириса на ярост,

звука на скършен порцелан

и възцарил се студ в душата,

щом хлопна се и входната врата.

 

И помня черните въздишки

по спомени разкъсани,

и помня, че отново ще поискам

в света ми да се върнеш ти.

                                                     

 

 

 

© Марина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??