31 дек. 2004 г., 00:04

Спомен 

  Поэзия
1332 0 1
Наоколо е тишина,
градчето сякаш е заспало. 
И аз вървя съвсем сама,
загърната със одеало.

Вървя по есенния път,
а в мен е пусто и студено.
От очите ми сълзи текат
и капят сякаш уморено.

И в този тих, вълшебен час,
когато слънцето залязва 
за него в миг си спомних аз.
И скръб сърцето ми прорязва..

Аз спомних си за две очи,
чийто поглед ме изгаря.
Те казват ми: "Не се сърди!
Все някога ще ме забравиш!"

И аз вървя съвсем сама,
загърната със наметало.
Наоколо е тишина.
Градчето сякаш е заспало...

© Нуша Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??