20 дек. 2006 г., 16:47

Спомен 

  Поэзия
685 0 3

Преди пет години съдбата ни срещна
запознахме се и всичко спря дотук..
Но с времето и двамата разбрахме,
че сме създадени един за друг.

Бяхме заедно, бяхме щастливи,
обичахме се и помагахме си в беда,
но над нас застанаха облаци сиви
и всичко угасна. Умря любовта...

Детето в мен тогава не помисли,
че след таз раздяла дълго ще боли,
но в такъв момент децата не разбират,
че сърцето после спира да тупти.

Оттогава мина много време,
но аз не забравих тази любов...
Ти успя сърцето ми да вземеш
и се скри с него за цял живот!

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??