2 авг. 2007 г., 10:28

Спомен 

  Поэзия
704 0 2
Има ли живот след смъртта?
Това още никой не знае.
А вярваш ли във любовта
и в тайните, които тя гадае?

Ще живея още за мига.
И макар да те няма до мен,
ще запаля огън във снега
от твоята усмивка вдъхновен.

© Пламен Цветков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??