2.08.2007 г., 10:28 ч.

Спомен 

  Поезия
691 0 2
Има ли живот след смъртта?
Това още никой не знае.
А вярваш ли във любовта
и в тайните, които тя гадае?

Ще живея още за мига.
И макар да те няма до мен,
ще запаля огън във снега
от твоята усмивка вдъхновен.

© Пламен Цветков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??