26 мая 2012 г., 17:26

Спомени 

  Поэзия » Другая
651 0 2

Спомени

 

Как да ви подредя, мои спомени,

отминали, настоящи и бъдещи,

забравени,

сбъдващи, предричащи?

 

Как да ви отхвърля от себе си,

като сте там винаги с мен заключени?

Хубави спомени - отминали хубави дни,

неспокойни вечери с децата, вече пораснали.

 

Откъсващи, отиващи,

забързани

и малко забравящи,

че вече старея с годините.

 

А бъдещите кой ще ги помни? 

Дочакване кой ще дочака?

Такова невидение незнайно,

търсещо как ли ще мине?

 

Ах, тези спомени мили

ще останат там, запечатани

в паметта ми

като откраднати мигове!

 

 

 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??