5 апр. 2011 г., 22:33

Спомени 

  Поэзия
395 0 1

         Спомени

Като птиците прелетни

                    дните отлитат,

но птиците връщат се пак.

Отлитнали,

         дните потъват

                         във мрака

и чезнат назад безвъзврат.

Със дните

      и чудните спомени

                                  гаснат,

както ехото гасне в безкрая...

От ехото звуци

                  отекват в сърцето,

където спи скрита

                             тъгата

                                     по тях.

© Петър Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??