11 мар. 2007 г., 14:58

Спомени... 

  Поэзия
680 0 0

               Спомени

 

Само спомен ще остане в сърцето ти за мен,

само спомен, от които ще те боли и ще мразиш

всяка друга, и ще я сравняваш ти със мен,

ще проклинаш всеки ден без мен.

 

Говориш пред всеки за мен, как съм те наранила,

как съм лъгала дори, спомените те измъчват

и боли, спомени горчиви ти за мене запази,

пази ги дълго ти, нека от тях те боли.

 

Спомени те пазя и аз в своето сърце,

помня колко пъти аз съм плакала за теб,

помня как съм чакала да дойдеш ти при мен.

Спомени, от които и мен ме боли.

 

Сега те мразя за всяка лъжа, за всяка сълза,

мрази ме и ти, дано повече тъка те боли.

Нека всеки спомен те измъчва и никога

недей забравя как с теб се подиграх. 

 

 

 

© Жулиета Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??