6 февр. 2008 г., 17:14

Спомени 

  Поэзия
571 0 2

Спомените казват - те са вечни,

но всичко зная се забравя...

Времето коварно с дни и часове красиви - 

спомени във нас то заличава.

Убива то и смях, и сълзи, забулва ги

в тайнствена забрава и само твоето сърце

запазва нещичко - отдавна отлетяло!

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??