11 мая 2008 г., 16:38

Спомняш ли си? 

  Поэзия » Другая
671 0 13
Спомняш ли си как те любих,
в мразовити дни и нощи?
Забрави ли как те погубих,
а ти жадуваше за още?


Измислям ли или се случи,
нима това е любовта?
Ти моето сърце получи,
в комплект със обичта.


Спомняш ли си първата целувка,
допирът на двете ни тела?
Не ще забравя твоята милувка,
с нея ме направи ти жена.


Спомняш ли си... аз те помня,
идваш тук понякога в нощта.
Тръгваш си щастливо и доволен,
у дома – при твоята жена.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??