18 февр. 2014 г., 23:19

Спор 

  Поэзия
665 0 0

                                         Спор

 

                            Млад поет и поетеса

                            спорят двама, без намеса.

                            Всеки четка своето его,

                            че си има само него.

 

                            Тя се хвали с точна рима,

                            в лириката била "прима".

                            Той владеел акростих,

                             бил във хайкуто велик.

                        

                             И когато притъмняло,

                             чак тогава се разбрало:

                             тя е по-добър поет,

                             със едни гърди напред!

 

                                             Донка Колева

 

 

 

© Донка Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??