4 февр. 2012 г., 21:29

Спор 

  Поэзия » Любовная
564 0 0

За любовта какво да си говорим?
Красиво чувство казват, че била. Нали?
Не искам с тебе все да спорим,
че казала съм тъй, а иначе си казал ти.

 

При нас тя - любовта я няма,
но нашето е хубава игра.
Не си личат заблуда и измама.
Самите ние вярваме в това.

 

И ще играем двамата докато можем,
докато режисьорът каже:"Стоп!".
А после в тишината и в безкрая
отговори си сам - това ли е любов?

© Детелина Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??