11 июн. 2017 г., 21:06

Спри ме! 

  Поэзия » Любовная
490 3 13

Спри ме!

Даже да боли, от неслучените есенни молитви.

Безплътно скрих се в бягащите ти вълни,

за да ме имаш в нямото обичане.

 

И всеки път превръщах се в сълза,

отронена с поверие за ново сбъдване.

Изпих дъха на първородната тъга

и се завърнах... за да те обичам.

© Дочка Г Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??