Както крачех днес в морето,
срещнах мургава жена!
Тя бе - супер - общо взето.
С руса, къдрава коса!
Изостанах с два три метра
да сканирам и отзад
всички нейни параметри
в този хубав следобяд.
В миг харесах всички данни
на красивото моме.
Беше с бански на Армани
и със чанта на Фере!
Проследих я с малки стъпки,
стъпвах в нейните следи,
за да видя, с колко тръпки
може тя да ме дари.
Но, в един момент жената
позабави своя ход.
Скочи - смело във водата
ката пъргав октопод.
Много сладко взе да припка
сред големите вълни:
Хвъркаща, карибска рибка,
с поразителни гърди!
Нещо, бодна ме в сърцето:
Аз не знаех да летя!
Можех само - край морето
плажни рибки да ловя.
Взрях се в приказната мацка,
зяпнах тъжно отстрани.
Аз не смеех, да подскачам
сред големите вълни.
Юри
Йовев
Август
2022 г.
© Yuri Yovev Все права защищены