3 нояб. 2011 г., 20:21

Сред вихъра на чувствата крилати 

  Поэзия » Любовная
544 0 4

Когато ме поискаш, ще съм с теб,

ще се завърна още по-обичан,

прегръщайки те с чара на поет

житейски мъдър, чувствено-лиричен!

 

Когато ме повикаш, на мига

до теб ще бъда и ще те целуна,

ще те погаля, за да звънне тя –

на любовта стогласната ú струна!

 

Когато ме докоснеш, ще летя

сред вихъра на чувствата крилати!

И нека падат есенни листа –

от златото им с теб ще сме богати!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??