5 июн. 2012 г., 22:47

Сред звездите 

  Поэзия » Другая
330 0 1

Иска ми се да поскитам

ненаситно сред звездите,

да ги милвам и разпитвам,

да флиртувам с тях открито.

 

Да ме мамят полудели,

да ми хвърлят прах в очите.

Тайните си да споделят,

да си преплетат лъчите –

 

в люлка. Да се полюлея,

докато насън  се влюбя...

Със звездите да  се смея

и сред тях да се изгубя...

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??