Иска ми се да поскитам
ненаситно сред звездите,
да ги милвам и разпитвам,
да флиртувам с тях открито.
Да ме мамят полудели,
да ми хвърлят прах в очите.
Тайните си да споделят,
да си преплетат лъчите –
в люлка. Да се полюлея,
докато насън се влюбя...
Със звездите да се смея
и сред тях да се изгубя...
© Нина Чилиянска Всички права запазени