2 июн. 2015 г., 21:51

Среднощен блус 

  Поэзия
380 0 0

Среднощен блус


Днес искам

сама да постоя,

да свикна с самотата

непозната...

С Луната

аз ще се побратимя

чрез чаша вино...

А после -

ще изиграя

своя среднощен

"Кристален блус"...

И в този  ритуал -

магия,

по острието

на грешките си

ще притичам,

лутайки се

в съдбата своя,

уморена от

неясния, неразбираем,

неразгадаем и объркан

път...

Днес със себе си

съм аз разведена,

а утре - може би,

ще ме разберат... и ще простят...

 

© Пенка Обновенска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??