24 февр. 2011 г., 09:39

Среща 

  Поэзия
658 0 3

 

Замълчи, замълчи, замълчи...

щом говорят дъждът и листата

и градът тъй греховен заспи,

чуй словата на топлия вятър...

той говори за мир, за живот

и за някаква светла промяна,

и не пита кога и защо

под чадъра се срещнахме двама ...

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??