21 мар. 2012 г., 14:55

Среща 

  Поэзия » Любовная
652 0 1

Зарових сълзите си в мрака

в онази доскорошна нощ

и престанах смъртта си да чакам,

но се върнах към себе си лош...

 

-Нима те са те довели тук?...

попитах те, само момиче...

но дума не ми каза, нито звук...

-Ти си дошла да ме обичаш...

 

Попита ме как зная толкова...

-Прочетох го в очите ти...

-Бях се замислила за болката...

Ти си момчето на мечтите ми...!

© Тони Главоногов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??