27 янв. 2023 г., 12:41

Среща 

  Поэзия » Любовная
140 0 0

Среща

(на Рина)

 

Отново само за броени часове

очите ти дълбоко ме пронизват

и аз ще моля времето да спре,

за да усещам вечно тази близост.

 

Навярно пак ще те помоля

да поговорят вместо нас очите ни

и във тях отново и отново

неказаните думи да прочитаме.

 

Към себе си отново ще притискам

лицето ти в сълзи обилни и горещи

и както всеки път ще ми се иска

дъхът ти с мен да е до следващата среща.

 

Благой Делев 1986 г.

© Благой Делев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??