3 сент. 2010 г., 20:48

Среща 

  Поэзия » Любовная
596 0 0

Лодката се плъзга по реката.
Усмихва се спокойното небе.
Лодкарят песничка припява
и хукват спомените за едно сърце.
Реката е широка, пълноводна
между зелени брегове,
душата малко е тревожна,
поела път далечен.
Към своята луна,
за да срещне там отново любовта.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??