3 sept 2010, 20:48

Среща 

  Poesía » De amor
601 0 0

Лодката се плъзга по реката.
Усмихва се спокойното небе.
Лодкарят песничка припява
и хукват спомените за едно сърце.
Реката е широка, пълноводна
между зелени брегове,
душата малко е тревожна,
поела път далечен.
Към своята луна,
за да срещне там отново любовта.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??