28 мар. 2008 г., 19:50

Среща 

  Поэзия » Любовная
701 0 11

Търся те... Изгубен във безкрая,
вървя по твоите следи далечни.
И сигурен съм, че те има. Зная...
Понякога мечтите ни са вечни.

Намирам те навсякъде, във всички -
в небето синьо, в пясъка на плажа.

Намирам те в зелените тревички,
и в камъните бели на паважа.

И знам, че ще те срещна някой ден,
усмихната, с очи като звездици.
И ще пристъпиш тихичко към мен,
а някъде над нас ще пеят птици.

Не казвай нищо, нека замълчим.
Единственият отговор е във сърцата.
И двама нека тръгнем... Да вървим,
изпълнени с любов, сред тишината...

© Йордан Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??