21 июл. 2023 г., 21:04

Сръдко 

  Поэзия » Для детей
218 0 0

Сръдко малък и голям,

шоколада ще ти дам,

само стихче ми кажи

и хорцето покажи!

 

Малък Сръдко се намуси.

Днес ще карам автобуси,

пия сокчето със сламка,

по добре купи пижамка!

2023 год

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??