6 февр. 2014 г., 17:17

Стачкуващо шеговито 

  Поэзия
309 0 1

 (английско хумористично-тъпо)

 

Нямах днес спирачка,

нищо че са в стачка.

Станах още в мрака,

за да хвана влака...

 

Много ми се бачка.

Кво като е стачка?

В нашата страна

туй е веселба...

 

Всичко се намачка.

Няма начин - стачка!

Слязох на перона.

Де е панталона?

 

Работата чака,

не е като влака.

И не е играчка

като местна стачка.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??