Feb 6, 2014, 5:17 PM

Стачкуващо шеговито 

  Poetry
307 0 1

 (английско хумористично-тъпо)

 

Нямах днес спирачка,

нищо че са в стачка.

Станах още в мрака,

за да хвана влака...

 

Много ми се бачка.

Кво като е стачка?

В нашата страна

туй е веселба...

 

Всичко се намачка.

Няма начин - стачка!

Слязох на перона.

Де е панталона?

 

Работата чака,

не е като влака.

И не е играчка

като местна стачка.

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??