С всяко Предаване негово
(на Билалов Михаил),
без да сме кандидати
за хилядите „Стоте“,
без риск да станем за резил,
ставаме, Ний-зрителите,
гарантирано,
все по-богати.
Черпим от палитрата личностна
на всеки играч,
директно, неизчерпаеми знания
за него, самият.
Печелим, безусловно,
от истинското богатство-
Духовното.
Богатеем с Човекопознание!
© Вълчо Шукерски Все права защищены