15.04.2023 г., 6:27 ч.

"Стани богат!" 

  Поезия
122 0 0

С всяко Предаване негово

(на Билалов Михаил),

без да сме кандидати

за хилядите „Стоте“,

без риск да станем за резил,

ставаме, Ний-зрителите,

гарантирано,

                       все по-богати.

 

Черпим от палитрата личностна

                           на всеки играч,

директно, неизчерпаеми знания

                          за него, самият.

Печелим, безусловно,

от истинското богатство-

                                 Духовното.

 

Богатеем с Човекопознание!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??