,,Искаш да станеш богат?".
Мечтан е от всеки формат.
Обаче, за да го иска
всеки поема си риска.
За този труден конкурс
си иска сериозен ресурс.
Дали е моят такъв?
Потеглям за София пръв.
На публика ще се надявам.
Приятели вещи познавам,
а с отговор наполовина
стотака май ще подмина.
Тогаз, немотийо,прощавай!
Бедност, я ме забравяй!
Прегърна ще с радост Билала,
щом връчи ми сумата цяла.
Почти ще открия кивота,
ще си оправя живота...
Мечтата затуй е велика-
към рая небесен ни тика!
© Георги Янков Все права защищены