20 мар. 2012 г., 16:23

Старата хижа 

  Поэзия » Другая
626 0 9

 

 

 

                                        Старата хижа

 

 

                               Ще дойде пролетта и пак

                               ще се стопят отново ледовете.

                              Хижата, като напуснат стар бивак,

                               оживява винаги - но само лете.

                              През зимата - студена белота

                               и никой не палува в тишината.

                               В студа остава винаги сама,

                                за да намери и залутаният -

                                           топлината.

 

                                                      Wali (Виолета Томова)

© Виолета Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??