27 апр. 2013 г., 09:44

Стари тавани и гробищни алеи 

  Поэзия
622 0 0

Бил съм само по тъмни места.
В ъгли на крипти търся да се усетя, че живея.
Събуждам се сред призраци, мъгла,
по стари тавани и гробищни алеи.
Не ми е непозната тъмнината,
нито ще ме задъхва онази липса 
на оставени от пръстите ти отпечатъци.
Та аз сам на себе си я измислих.
И може да ти се струвам избледняващ,
докато ме обричаш на сумрак -
на теб ще липсва да копнея за каквото даваш,
а някой ден аз ще обичам пак.

27.04.2013г.

© Иво Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??