18 дек. 2020 г., 11:10  

Старият клошар 3 

  Поэзия » Гражданская
390 0 0

Ето - старият клошар плаче,

никой за него не се загрижи,

денят тъжен е и мрачен,

а той - инвалид, не може да се движи.

 

Той за покрив поне мечтае,

да има дом, топлина, уют,

но "елитът" за него пак нехае

и ще мръзне на студа лют.

 

И некадърниците в парламента

за него не се и сещат даже.

Увеличават си заплатите с няколко процента,

пак ли "елитът" бездушен ще се окаже?

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??