3 авг. 2010 г., 14:50

Старо вино 

  Поэзия » Любовная
610 0 4

една дума

все към теб се втурва

плъзва се

до твоите устни застива

в очакване да я повториш

обичам

паметта от очакване прегаря...

 

а виното е еликсир

реколта с много стара дата

напира

по твойте устни да се спусне

в изящна глътка да застине

с очакване на дума

от която паметта прегаря...

 

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??