една дума
все към теб се втурва
плъзва се
до твоите устни застива
в очакване да я повториш
обичам
паметта от очакване прегаря...
а виното е еликсир
реколта с много стара дата
напира
по твойте устни да се спусне
в изящна глътка да застине
с очакване на дума
от която паметта прегаря...
© Дима Todos los derechos reservados
Поздравления и от мен!!!