30 окт. 2010 г., 21:57

Старопланински легенди 

  Поэзия » Юмористическая
765 0 12

Не ядем ментета вече!

Горда „Стара планина” –

пържен, задушен и печен –

наш любим продукт станá.

 

Е, че има тук-там соя

е проблем преодолим.

Със министър Миро в строя

соята ще победим!

 

Може само да ни радва

качествената храна.

Но и политици трябват

с марка „Стара планина”!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??