27 янв. 2019 г., 22:30

***Стига с тези... 

  Поэзия
430 0 2

Стига с тези
бързо делящи се клетки!
Не ми говорете 
за смърт
и припадъци,
за старчески лудости
и деменции!
Зрее още кехлибарът
на гроздето.
И е лепкаво-сладък този
в очите ти.
Има лятото много
за даване, даване...

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??