26 авг. 2011 г., 08:34

Стих 

  Поэзия
412 0 2

 

 

 

Стих

 

Премина.

Като полъх.

Не е трябвало да те запомня, щом те пуснах във безкрая.

Спирка.

Спомени.

Мотори.

На платното куче лае.

 

Не ревнувам, че отлитна.

Как ми е спокойно...

Леко...

Ти не питаш.

Аз не питам.

Чиста обич.

И пътека...

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??