5 июл. 2021 г., 21:29

Стихиите у мен 

  Поэзия » Любовная
277 0 0

Да ти покажа слабостта си.

Да ти покажа и страстта си.

И другата силна горяща у мен.

И трите едно сме.

 

Живеем неспирно.

Препускаме с дивият кон.

Непокорно като него живеем.

Не знаем какво е поклон.

 

Със смях болката гоним.

Намираме в нищото надежда.

Ще можеш ли дивото в мен да пребориш.

Да откриеш онази нежната у мен.

© Гергана Гочева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??