Сто минути нежност пожелах си,
сто целувки в огнена зора,
сто момента шеметни, прекрасни,
сто докосвания грешни на плътта,
сто полета безгрижни във небето,
сто пъти във прегръдките ти да летя,
сто удара в минута да тресат сърцето,
сто пъти да ме пари любовта,
сто нощи с теб във пухени завивки,
сто утрини за голите тела,
сто погледа - изгряващи усмивки,
сто лъча жарка обич след това,
сто живота с теб да изживея,
сто пъти белокос до тебе да умра,
сто пъти в устните ти да изтлея,
сто пъти в ласките ти да се преродя.
.............................................................
И ако не можеш сто, то дай ми десет,
и даже пет достатъчни ще са,
и дори веднъж да се удавя във очите ти небесни,
то най-щастлив ще бъда на света.
© Деян Димитров Все права защищены