11.02.2007 г., 20:52 ч.

Сто 

  Поезия
952 0 10

 

 

 

 

 

Сто минути нежност пожелах си,

сто целувки в огнена зора,

сто момента шеметни, прекрасни,

сто докосвания грешни на плътта,

сто полета безгрижни във небето,

сто пъти във прегръдките ти да летя,

сто удара в минута да тресат сърцето,

сто пъти да ме пари любовта,

сто нощи с теб във пухени завивки,

сто утрини за голите тела,

сто погледа - изгряващи усмивки,

сто лъча жарка обич след това,

сто живота с теб да изживея,

сто пъти белокос до тебе да умра,

сто пъти в устните ти да изтлея,

сто пъти в ласките ти да се преродя.

.............................................................

 

И ако не можеш сто, то дай ми десет,

и даже пет достатъчни ще са,

и дори веднъж да се удавя във очите ти небесни,

то най-щастлив ще бъда на света.

 

 

 

© Деян Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??