19 нояб. 2019 г., 22:18

Сто квадрата самота 

  Поэзия
649 0 7

Сто квадрата парещо мълчание,
сто квадрата плач и самота!
Навярно туй е просто изпитание,
преди да дойде любовта!

Сто квадрата минали надежди,
сто квадрата в моята глава!
Цял живот разплитам прежди,
а всъщност се опитвам да плета!

Сто квадрата изживени,
сто квадрата взеха младостта!
Сто квадрата мигом са стопени,
в два квадрата тишина!

 

Добри Бонов
17 Ноември 2019г.
гр. София 

© Добри Бонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??