24 янв. 2006 г., 20:47

Страхливци 

  Поэзия
871 0 0
СТРАХЛИВЦИ


Жар в очите,
буря в душите.
Хиляди разтупкани сърца,
готови да спрат –
заради едничката си свобода.
“НАПРЕД!”
Жарта превръща се в пожар,
а бурята – в тайфун.
Те тръгват.
Отиват да умрат –
за своята свещена кауза
в една безмилостна борба.

Ще тръгнем ли и ние някой ден?
Или ще бъдем цял живот страхливци...

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??